Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Conti360 Fleet Services, de trei ani in Europa

Se implinesc trei ani de la infiintarea sistemului de management pentru anvelope Conti360O Fleet Services si de atunci acesta s-a dezvoltat cu succes extrem. Din ce in ce mai multe firme de transport, din toata Europa, se bazeaza pe serviciul complet pentru anvelope de la Continental. Acestea beneficiaza de serviciul european integrat pentru anvelope, in format standardizat, la preturi accesibile. Toate acestea pot oferi firmei de transport sistemul modular structurat Conti360o Fleet Services, cu cele cinci componente ale sale: ContiFitmentService, ContiFleetCheck, ContiFleetReporting, ContiCasingManagement si ContiBreakdownService la un nivel superior.
 

Oferta structurata in module individuale de servicii este disponibila in diverse tari, la acelasi nivel calitativ superior, si ajuta la diminuarea costurilor pentru anvelope ale parcurilor auto. Fiecare client poate beneficia de un pachet personalizat de servicii, care ii indeplineste propriile cerinte in vederea managementului optim al anvelopelor. In multe tari, cumparatorii de anvelope pot sa aleaga intre Conti360o Service ca solutie pay-as-you-go bazata pe performanta si contractul Conti360o pe kilometru ca varianta de tarif forfetar.
Conti360o Fleet Services ofera o gama larga de produse si servicii in ceea ce priveste anvelopele. Sunt incluse toate prestarile de serviciile aferente dotarii cu anvelope a camioanelor si autobuzelor. Acestea incep cu alegerea anvelopelor corespunzatoare, achizitia si montarea profesionala prin ContiFitmentService.
Clientul fie isi achizitioneaza de la Continental anvelope clasice, fie obtine utilizarea acestora sub forma unui tarif forfetar pe kilometru. In cadrul serviciului ContiFleetCheck, daca se doreste, pot fi solicitati specialisti in anvelope in ceea ce priveste utilizarea pneurilor pe toata durata lor de viata si pana la inlocuirea planificata. De obicei, acestia efectueaza patru verificari anuale ale tuturor anvelopelor, incearca sa gaseasca deteriorarile si masoara in mod regulat adancimea profilului si presiunea aerului. Verificarile ContiFleetChecks indica starea anvelopelor in timp si pastreaza evidenta privitoare la imbunatatirile de pe parcursul intretinerii. Evaluarea ContiFleetReporting ofera clientului, fara nicio omisiune, documentatia tuturor datelor relevante in privinta anvelopelor, a raporturilor de stare si a analizelor de cost si ofera transparenta costurilor.

Articole similare