Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Gama de servicii transpusa intr-un camion pictat

Cefin Romania, unul dintre partenerii evenimentului de la Targu Mures, a venit cu un concept inedit: un camion rulat, Renault Premium din 2003, care a inceput sa fie pictat.
„Am incercat sa gasim o idee care sa atraga atentia asupra noastra, prin care sa putem «concura» cu frumusetea camioanelor expuse aici. Ca vanzatori de camioane rulate ne-am gandit ca putem face asta doar daca pregatim un spectacol legat de un camion rulat. Ne-a venit ideea sa pictam live un camion. N-am dat gres, chiar daca ploaia nu ne-a prea ajutat, si vizitatorii au fost atrasi de standul nostru“, a aratat Diana Dumitran, mar- keting manager Cefin Romania.
 

Pentru a se incadra in spiritul festivalului camionul a inceput sa fie pictat cu o tema rock, dar nu a fost finalizat in timpul festivalului, astfel ca se va mai lucra la el si, asa cum a aratat Diana Dumitran, „la final vom reusi sa cream o poveste cu el, va fi o baza pentru PR pentru multe luni bune. Nu ne-am gandit de la inceput asa, credeam ca il finalizam …

Articole similare