Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Energia Neverending ajunge pe sosele

Asa se numesc noile anvelope Pirelli pentru camioane, ST:01™ Neverending™ Energy™, produse care au obtinut calificative AA pe noua eticheta EU. Acestea sunt disponibile pentru comercializare, caracteristicile lor cheie fiind performanta de varf, durabilitatea crescuta si kilometrajul imbunatatit.

Noile anvelope Pirelli pentru camioane, ST:01™ Neverending™ Energy™, au fost puse in vanzare de la sfarsitul anului trecut.
 

Performantele acestor anvelope le-au ridicat in varful gamei de produse etichetate EU, obtinand calificative AA in ceea ce priveste rezistenta la rulare si aderenta pe umezeala. Prima dimensiune disponibila in Europa este 385/65 R 22.5.
Gama ST:01™ Neverending™ Energy™ ofera atat siguranta, cat si economie energetica (generand totodata si reducerea emisiilor poluante), mentinand performanta ridicata in indicatorii de durabilitate si kilometraj.
Elementele care au facut aceste lucruri posibile sunt: modelul inovator al benzii de rulare (brevet in curs de acordare), tehnologia compusilor de tip dublu-strat, avand continut ridicat de silica, (inca un brevet in curs de acordare), care genereaza mai putina caldura si scade rezistenta la rulare, asigurand rezistenta crescuta la taieturi si zgarieturi, dar si kilometraj marit. O alta inovatie se refera la geometria flancurilor si a talonului (spre exemplu, talonul a fost ranforsat, fiind infasurat cu o structura metalica).
In comparatie cu gama anterioara, noile anvelope ST:01™ Neverending™ Energy™ reduc cu 20% rezistenta la rulare. Aderenta excelenta pe umezeala a ST:01 a fost mentinuta, in timp ce kilometrajul anvelopelor a crescut cu 10%.
Laboratoarele Pirelli Biccoca reprezinta centrul principal de cercetare si testare a noilor tehnologii, care vor fi utilizate in dezvoltarea modelelor benzii de rulare, proceselor ecologice de productie si materialelor, pentru a mari siguranta soferului si a micsora consumul de combustibil. Noile ST:01™ Neverending™ Energy™ reprezinta evolutia naturala in aceasta directie, beneficiile in ceea ce priveste administrarea flotelor fiind semnificative, avand in vedere faptul ca anvelopele de pe semiremorca genereaza 50% din rezistenta la rulare. Dar asta nu e totul. Calificativul „A” obtinut pentru clasa de franare pe umezeala are o importanta fundamentala in ceea ce priveste anvelopele de pe semiremorca. …

Articole similare