Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Comanda record pentru Scania in Marea Britanie de 1.500 de camioane Euro 6

Companiile de transport britanice Eddie Stobart si A.W. Jenkinson Forest Products au comandat 1.500 de camioane Scania Euro 6, aceasta fiind cea mai mare comanda de camioane din Marea Britanie.
Comanda, care va fi livrata in doi ani, urmeaza un nou contract dintre Scania si cele doua companii. Primul contract a fost semnat in 2010 si updatat in 2012. Conform acestor contracte, Scania a livrat 2.000 de camioane.
 

Scania a lansat primul camion Euro 6 in 2011. Producatorul a vandut pana in prezent 6.500 de unitati Euro 6.
„Este o onoare sa anuntam cel de-al treilea contract de achizitie majora a companiilor Eddie Stobart si A.W. Jenkinson Forest Products. De la semnarea primei asemenea comenzi, in urma cu patru ani, echipa noastra de vanzari si service din Marea Britanie a muncit neincetat pentru a se asigura ca am continuat sa indeplinim cerintele si asteptarile acestor doi importanti transportatori. De aceea, sunt incantat ca Scania a fost aleasa inca o data ca marca preferata a acestor doua companii“, a declarat Claes Jacobsson, managing director Scania Marea Britanie Ltd.
Contractul include livrarea vehiculelor cu o mare varietate de specificatii si desemnate pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv camioane din gamele G si R. Serviciile de reparatii si intretinere vor fi asigurate de reteaua de service Scania din Marea Britanie.
Eddie Stobart, parte a grupului Stobart opereaza o flota de 2.500 de camioane si este cea mai cunoscuta companie din Marea Britanie pentru camioanele sale ecologice.
Ady Jenkinson Forest Products si filialele sale manipuleaza peste doua milioane de tone de produse din lemn in fiecare an.

Articole similare

Ad