Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Record de consum pentru noul Vito : 5,7 l/100 km

«Tuningul » facut la sistemele electromecanice auxiliare si de directie la toate utilitarele MB s-a facut si la Vito, pentru o economie de combustibil de 20% fata de generatia precedenta. Astfel, Vito 116 CDI BlueEFFICIENCY consuma numai 5,7l/100 km.
Pachetul Blue Efficiency este standard pentru toate modelele Vito Tourer cu transmisie automata.
Optimizari au fost aduse si la sistemul de suspensie, gratie noii directii cu asistenta de putere electromecanica, si la puntea spate cu brat semi-posterior, arcuri elicoidale si tuning de amortizor.
 

Suspensia de confort este oferita drept optiune pentru Mixto si standard pentru toate modelele Vito Tourer. Caracteristicile includ arcuri mai putin rigide si un control mai delicat al amortizoarelor.
Toate cele trei variante de lungime (4.895, 5.140 si 5.370 mm) sunt cu 140 mm mai lungi decat precedentul Vito, ca urmare a sistemului de protectie la impact a pietonilor/altor autovehicule. Inaltimea maxima este de 1.910 mm, toate variantele se situandu-se in limita de 2 m inaltime si se incadreaza perfect in parcarile auto subterane sau etajate si in spalatoriile automate.
In varianta de transport persoane, Vito Tourer este disponibil in trei versiuni – Base (aproape aceleasi finisaje ca un furgon, cu banchete la interior), Pro, cu peretii si acoperisul capitonate, si Select, care se apropie destul de mult de V-Klasse, avand barele de protectie vopsite in culoarea caroseriei (nu si oglinzile, insa). Diferenta de pret dintre un Tour Select foarte bine echipat si un V-Klasse intr-o configuratie de baza este totusi de circa 3.000 de euro, astfel ca multi transportatori de persoane vor prefera Vito Tourer Select pentru serviciile de shuttle pentru hoteluri sau aeroporturi mai degraba decat un V-Klasse. De altfel, peste 50% din vanzarile actuale de V-Klasse sunt inca facute de diviziile comerciale, care inca detin relatiile cu clientii de Viano/Vito de transport persoane, dupa ce V-Klasse a fost trecut, inca de la lansare, in responsabilitatea diviziilor de autoturisme.

Articole similare

Ad