Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CFR Marfa prezenta la targul de transport si logistica Munchen 2015

In intervalul 5–8 mai CFR Marfa va participa impreuna cu casa sa de expeditie ROFERSPED la unul dintre cele mai importante targuri de transporturi si logistica din Europa “Transport Logistic 2015”, organizat de Messe Munchen GmbH.
Prezenta CFR Marfa la acest eveniment, o constanta in ultimii 4 ani, reprezinta o excelenta oportunitate de a identifica noi parteneri de afaceri atat pentru CFR Marfa cat si pentru casa de expeditie. Evenimentul este unul dintre cele mai importante de acest gen din Europa, reunind peste 2.000 de expozanti din 63 tari.
 

Se vor prezenta servicii si produse din domeniu, cum sunt transport de marfa si servicii de logistica, solutii telematice si telecomunicatii, depozitare, ambalare, cercetare si dezvoltare.
Manifestarea va fi insotita de un vast program de conferinte care reunesc specialisti de prestigiu, forumuri tehnice si mese rotunde unde se vor dezbate teme de actualitate din domeniul transportului, oferind vaste oportunitati de promovare si incheieri de noi parteneriate.

Articole similare

Ad