Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

IDV se asociază cu HORIBA MIRA pentru a deveni acționarul majoritar al diviziei sale de vehicule terestre

IDV, marca Iveco Group N.V. specializată în echipamente de apărare și protecție civilă, anunță că a încheiat un acord pentru a achiziționa o participație majoritară în MIRA UGV, divizia Uncrewed Ground Vehicle (UGV) a HORIBA MIRA, furnizor global de servicii de inginerie, cercetare și testare în domeniul auto, cu sediul în Marea Britanie.

Acordul combină expertiza IDV în domeniul producției de vehicule de apărare, know-how-ul său tehnologic și capacitățile sale de producție la nivel mondial cu poziția HORIBA MIRA ca lider în sectorul soluțiilor de ultimă generație pentru vehicule terestre fără echipaj. Datorită competențelor sale de integrare a sistemelor în cea mai largă gamă de platforme multi-teren, IDV va valorifica experiența de pionierat dobândită de HORIBA MIRA în tehnologia vehiculelor teleghidate, teleoperate și autonome.

Această operațiune va sprijini și mai mult Grupul Iveco în atingerea obiectivelor sale strategice pe termen lung. De asemenea, prin această mutare, IDV își confirmă concentrarea continuă asupra excelenței tehnologice și a inovației pentru a oferi cele mai avansate soluții de protecție și de automobile care să răspundă nevoilor în continuă evoluție ale sectorului de apărare.

Articole similare

Ad