Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Aflati cum sa cumparati autobuze urbane cu bani europeni

pe 25 septembrie la conferinta Tranzit de la Cluj

Innoirea flotelor de transport urban este o prioritate pentru numeroase municipalitati din tara, dar bugetele sunt mici si insuficiente. Acum aveti ocazia sa aflati cum puteti sa cumparati autobuze urbane noi cu bani europeni, rezolvand nu doar problema de mobilitate, cat si reducerea poluarii si, cel mai important, a costurilor de operare.
 

Revista Tranzit va invita la Cluj, pe 24 si 25 septembrie, la cea mai mare conferinta de transport persoane din tara. In cea de-a doua zi a evenimentului am pregatit un seminar special dedicat transportului urban si metropolitan, realizat in parteneriat cu URTP, al carui principal subiect in reprezinta contractarea de fonduri europene din programul 2014-2020de finantare al UE, pentru investitii in flota si infrastructura de transport. Vom avea doua prezentari foarte interesante pe tematica accesarii banilor europeni, dar si alte dezbateri privind avantajele (si dezavantajele) infiintarii zonelor metropolitane, formarea profesionala a angajatilor din transportul urban si alte probleme cu care se confrunta operatorii de transport public.
Conferinta Tranzit va avea loc la hotelul Grand Italia din Cluj, unde va asteapta si o mini-expozitie de vehicule de transport calatori. In cazul in care sunteti interesati sa participati, va rugam sa ne contactati la redactie, telefonic sau pe e-mail.

Va asteptam!

Articole similare

Ad