Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Au inceput inscrierile pentru FleetBoard Driver’s League

Soferii se pot inscrie pe www.driversleague.com pentru a participa la competitia internationala de camioane care se va desfasura in perioada 1-30 iunie. Germania, Elvetia, Olanda, Marea Britanie, Italia, Polonia, Cehia, Romania si Africa de Sud sunt cele noua state care se vor prezenta la start cu propriile clasamente nationale. Timp de patru saptamani, soferul si compania la care este angajat trebuie sa isi desfasoare activitatea cat mai eficient pentru a castiga etapa nationala, urmand ca apoi sa participe la finala live din Germania. Performantele acestora vor fi stabilite cu ajutorul serviciului FleetBoard.
 

Anul trecut, un roman s-a clasat pe locul al II-lea in cadrul competitiei internationale, dupa un sofer din Germania. Si anul acesta, ca si la editiile anterioare, premiile sunt foarte atractive.
Astfel, castigatorul locului I va putea participa, prin intermediul UTA, la competitia Truck Race, organizata in Spania, pe 3 octombrie. Acesta va beneficia de un sejur de doua persoane pentru sapte zile la Madrid si, de asemenea, va primi si doua bilete de intrare pe circuitul din Jarama. In plus, compania la care lucreaza va beneficia, timp de trei luni, de un autocamion Actros cu remorca si FleetBoard oferit de Mercedes-Benz CharterWay.
Castigatorul locului II va primi bilete DTM VIP pentru finala organizata pe circuitul de la Hockenheim si o noapte de cazare pentru doua persoane, iar soferul care se va clasa pe al treilea loc va fi premiat cu un set cadou din gama Trucker-Selection oferit de Mercedes-Benz Accessories GmbH. In plus, companiile angajatoare ale caror soferi se vor situa pe locurile 1-3 vor mai beneficia si de cate un set de pneuri (sase bucati) Michelin X Energy Savergreen XF si XD. Nici ceilalti finalisti nu vor fi uitati, astfel ca fiecare va primi accesorii de birou Allianz Trucker de la Allianz Versicherungs-AG.

Articole similare