Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Axis Communications’ Academy are loc la Brasov

ELKO Romania organizeaza, la Brasov, Axis Communications’ Academy pe tema „Network Video Fundamentals“, arata compania. Cursul are loc in perioada 17-18 august si este sustinut de reprezentantul Axis Comunications in Romania, Bogdan Gavril, trainer cu experienta in instruirea pe tema sistemelor de supraveghere video.
„In calitate de distribuitor autorizat, ELKO Romania organizeaza in fiecare an mai multe sesiuni de instruire si certificare Axis, atat in Bucuresti, cat si in tara.
 

Solutiile pe care le propune ELKO pentru securitate si monitorizare video sunt completate astfel de programe de training si certificare care sa ii ajute pe partenerii nostri sa valorifice pe deplin potentialul supravegherii video si sa implementeze solutii de calitate“, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKO Romania. Pe parcursul celor doua zile, Axis Academy acopera atat prezentari si demonstratii, cat si sesiuni de hands-on si exercitii practice de laborator necesare partenerilor care instaleaza solutiile Axis. Programele de training derulate de ELKO Romania includ atat informatii legate de procesul de vanzare al echipamentelor, cat si informatii tehnice despre cum se realizeaza configurarea si instalarea unei solutii, la cele mai inalte standarde, mai arata sursa citata. La absolvirea cursurilor, participantii care detin abilitatile prezentate primesc diploma de certificare Axis Communications. In cadrul evenimentului sunt prezentate o serie de produse si tehnologii de ultima generatie, cursatii putand testa camerele de retea AXIS M3048-P, AXIS M2025-LE, dar si recorderul AXIS Camera Station S2008 si extenderul PoE AXIS T8129.

Articole similare

Ad