Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CBRE a intermediat tranzactii de aproape 22.000 m² pentru Regus si Spaces, in Romania

CBRE a intermediat tranzactii de inchiriere pentru aproximativ 22.000 m² de spatii de lucru de coworking, pentru brandurile Regus si Spaces, incepand din 2015. Aceasta suprafata include acorduri pentru noi centre care s-au deschis sau urmeaza a fi inaugurate, precum si renegocieri contractuale. CBRE si IWG (International Workspace Group) au derulat pana acum unsprezece proiecte de inchiriere de noi spatii si renegociere. Regus si Spaces sunt marci de spatii de lucru flexibile, gandite pentru a mari productivitatea si creativitatea companiilor si start-up-urilor. Brandurile sunt detinute de IWG, corporatie multinationala cu sediul in Luxemburg, in al carei portofoliu se mai afla marcile Basepoint, No.18, Signature si Open Office. IWG a intrat pe piata locala in anul 1999, cu marca Regus, iar in 2018 a lansat in Romania si brandul Spaces. Regus este pionierul pietei de coworking din Romania, segment care se afla intr-un proces de crestere accelerata in ultimii ani.
 

„Parteneriatul nostru cu IWG, initial pentru conceptul Regus si, incepand cu 2018, si pentru Spaces, dureaza de trei ani si devine mai puternic odata cu trecerea timpului. Colaborarea cu unul dintre cei mai mari furnizori de spatii de lucru flexibile ne face extrem de mandri. Este o reusita nu doar pentru CBRE, la nivel de portofoliu, cat si pentru piata locala, care a reusit sa atraga un jucator atat de important de pe o nisa care are o pondere tot mai ridicata pe piata spatiilor de birouri”, a declarat Victor Rachita, Business Development Executive al CBRE Romania.
In prezent, CBRE are in derulare pentru Regus si Spaces, tranzactii pentru spatii de birouri ce vor ocupa suprafete cumulate care se vor situa intre 10.000 m² si 15.000 m². Potrivit reprezentantilor agentiei, aceste tranzactii vor fi perfectate intr-o perioada de minimum sase luni si maximum noua. Pentru perioada urmatoare, tinta IWG este de a acoperi toate zonele de business prin conceptul Spaces si de a se extinde masiv atat in Bucuresti, cat si in toate orasele mari din tara. „Spatiile de coworking sunt birourile viitorului. Tinerii vor sa lucreze in spatii neconventionale, iar companiile care vor forta de munca de calitate sunt dornice sa le indeplineasca aceasta cerinta. Conceptele Regus si Spaces au la baza o investitie solida si un know-how extrem de complex. Sunt interesati de spatii mari, iar costurile de amenajare se situeaza in jurul a circa 800 de euro/ mp. Suntem convinsi ca alaturi de CBRE, IWG se va extinde in toate marile proiecte de birouri din tara si consideram aceasta colaborare ca o reusita importanta pentru piata romaneasca. Intrarea pe piata autohtona a unei companii cu experienta si rezultatele IWG este un atu, mai ales ca in circa 10 ani, conform estimarilor noastre, niciun dezvoltator nu va mai construi o cladire de birouri, fara a include si un spatiu flexibil de lucru”, a conchis Ramona Predescu Iacob, Country Manager IWG.

Articole similare

Ad