Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CNAIR: „Prin lucrari in regie proprie evitam constructorii neseriosi de drumuri.“

Fiecare directie regionala a Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR, fosta CNADNR) va avea de finalizat o serie de proiecte in regie proprie, pentru a evita impedimentele legate de constructorii neseriosi, a anuntat ieri intr-o conferinta de presa Catalin Homor, directorul general al Companiei.
Homor sustine ca succesul inregistrat odata cu finalizarea lucrarilor pe lotul III al Autostrazii Orastie-Sibiu de catre CNAIR, in regie proprie, trebuie multiplicat in viitor.
 

„Ne dorim sa repetam aceasta experienta, astfel incat sa evitam tot felul de impedimente si situatii imprevizibile legate de constructori neseriosi, care isi doresc sa faca bani, nu constructii“, a declarat Catalin Homor. „Stim ca ne asumam o responsabilitate mare, dar trebuie sa ne cream o independenta limitata cu care sa putem in orice moment sa renuntam la constructorii neseriosi. De asemenea, e important sa cunoastem si riscurile, pentru a le putea gestiona si veni cu solutii. In plus, ne-am propus sa iesim sub costurile unui constructor care facea lucrarea in mod obisnuit.“

Articole similare

Ad