Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Vectra Eurolift Service sarbatoreste 25 de ani de la infiintare. Momentul aniversar a avut loc pe 7 iunie 2019, la sediul companiei din Soseaua Odai, si a reunit clienti mai vechi si mai noi, colaboratori interni si internationali, dar si jurnalisti. 
Vectra este de 5 ani importatorul Yale pe piata din Romania, astfel ca reprezentantii companiei s-au folosit de acest prilej pentru a etala o gama completa de echipamente de manipulat, inclusiv noul electrostivuitor de 8 t, cu baterii li-ion, ce poate fi folosit pentru aplicatii de interior/exterior. 
Dezbaterile tehnice au vizat solutia „This is Yale“ pentru manipularea marfurilor paletizate, precum si tehnologiile de ultima generatie in domeniul bateriilor pentru echipamente industriale. De asemenea, au fost organizate si sesiuni demonstrative cu o parte dintre poduse. 
Ca noutate, a fost prezentata si gama de echipamente de tractare MasterMover, recent adaugata in portofoliul Vectra, ce acopera aplicatii de transport pe roti, de la cele mai simple pana la transportul agregatelor de 360 t.