Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Pentru prima data in istorie, in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2018 va concura o masina electrica. Este vorba de un VW Golf GTI ce va fi condus de pilotul Sorin Ghisoi – multiplu campion national de raliu, iar modelul este sustinut de Kaufland Romania.
Calendarul competitional demareaza cu prima etapa ce se va desfasura pe 21 si 22 aprilie la Rasnov si se incheie pe 14 octombrie 2018. Concursul este organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), iar masina electrica va trece printr-un proces de transformare pentru a se incadra in normele tehnice impuse de competitia patronata de catre FRAS. Omologarea acestuia va fi obtinuta pana la finalul lunii mai, pentru a putea concura in etapa ce se va disputa in zilele de 9-10 iunie 2018, la Poiana Brasov, se arata in comunicatul Kaufland.
 

Inainte de aceasta etapa, masina electrica va fi ,,deschizator de drum” la etapa de raliu ce va avea loc pe 21-22 aprilie la Rasnov. Cu acest prilej, retailerul lanseaza un concurs ce ofera sansa de a ocupa locul din dreapta pilotului Sorin Ghisoi la etapa din 21-22 aprilie, in care masina electrica va participa ca ,,deschizator de drum”. „Concursul se va desfasura pe pagina de Facebook Kaufland Romania incepand de sambata, 14.04.2018, ora 10:00 si pana duminica, 15.04.2018, ora 23:59 si este deschis tuturor celor care iubesc viteza, spectacolul si adrenalina si vor sa incerce o experienta unica. Concursul va desemna patru castigatori prin tragere la sorti, ce vor fi anuntati in data de 16 aprilie 2018, si care vor ocupa, pe rand, un loc in masina pilotata de campionul multiplu de raliu in timpul demonstratiei de «deschizator de drum» de la Rasnov. Timp de 8 ore, castigatorii se vor bucura de spectacol si vor avea ocazia de a parcurge traseul foarte dificil de aproximativ 5 km, unde pilotii profesionisti ating in mod normal viteze de pana la 230 km/h.“
,,Nu este prima noastra initiativa in acest sens. Am lansat in anul 2016 prima retea publica de statii de incarcare rapida a masinilor electrice din Romania, pe care am pus-o la dispozitia tuturor in mod gratuit. In 2018, am ajuns la peste 20 de statii amplasate in parcarile noastre, oferind astfel o autonomie si mai mare in deplasare”, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare si Corporate Affairs Kaufland Romania.