Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Iveco a fost onorat să sprijine, la Londra, manifestarea Majestății Sale, regina, cu ocazia Jubileului de Platină, în asociere cu transportatorul specializat în evenimente, KB Event.

IVECO a furnizat 3 dintre tractoarele sale Iveco S-WAY, pentru a trage 3 dintre carele alegorice ale concursului, dintre care 2 vehicule au fost alimentate cu GNC (gaz natural comprimat), ceea ce a oferit o abordare durabilă a evenimentului.

Cele 2 Iveco S-WAY alimentate cu bio-metan au tractat trailerul Northern Soul din anii ’70 și carul alegoric Platinum Pals, care prezintă personaje îndrăgite de copii de-a lungul anilor, printre care Postman Pat, Sooty & Sweep, Bill & Ben, Bagpuss, Paddington Bear, Danger Mouse și Wallace & Gromit. Cel de-al treilea tractor Iveco S-WAY a tras carul alegoric Breakdance din anii ’80.

Spectacolul Jubileului de Platină a avut toată emoția și spectacolul unei parade și al unui carnaval internațional, cu artă stradală, teatru, muzică, circ, carnaval și costume pentru a celebra datoria Majestății Sale, dragostea pentru lumea naturală și dedicarea față de Commonwealth.

Richard Burnett, directorul general al KB Events, a adăugat: „KB Event este lider în ceea ce privește soluțiile durabile pentru evenimente și turnee – în prezent, utilizăm biocombustibilul HVO fără ulei de palmier pentru o serie de contracte – și explorăm în mod continuu noi alternative pe măsură ce acestea apar pe piață. Vehiculele Iveco S-WAY au fost un ingredient cheie pentru a contribui la succesul evenimentului Platinum Jubilee Pageant, un eveniment ecologic.”

Linia Iveco S-WAY pe gaz natural rămâne lider în tehnologia combustibililor alternativi pentru camioanele grele, testată, testată și pregătită să reducă semnificativ emisiile flotei acum, fie cu biometan comprimat, fie cu biometan lichefiat.

Nu numai că este benefic pentru mediu prin faptul că emite cu până la 95% mai puțin CO2, dar vehiculele emit, de asemenea, cu până la 50% mai puțin zgomot decât motorina echivalentă și oferă și o experiență de conducere excelentă pentru șoferi.