Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cargus lansează o nouă ofertă de abonament cu până la 600 de expedieri gratuite. Noul abonament este destinat companiilor, iar Cargus garantează menținerea prețurilor pe toată durata abonamentului, oferind un tarif fix pentru colete de până la 20 kg.

În acest fel, arată compania într-un comunicat, clienții Cargus vor putea concura cu alți retaileri mari nu doar pe prețul bunurilor, ci și pe costurile de livrare. Având la bază modelul abonamentelor de telefonie mobilă, oferta reduce pentru antreprenori și întreprinderi mici costurile de expediere și chiar prețurile pentru produsele livrate. Inovația ofertei nu constă doar în modalitatea de decontare cu clientul, ci și în calcularea prețului de livrare în funcție de greutatea transportului (între 1 – 20 kg), fără praguri de greutate suplimentare. Până în prezent, această metodă era disponibilă doar pentru cei mai mari retaileri din România (Altex, eMag), spune compania de curierat.

„Prin achiziționarea abonamentului MAXI BUSINESS 200, pe o perioadă de 24 luni, prețul pentru un pachet cu greutatea de până la 20 kg va fi de la 10,22 lei +TVA. În plus, abonamentul MAXI BUSINESS 200 include 200 de expedieri / lună, la care se adaugă alte 25 de expedieri lunare oferite ca bonus. În acest fel, în 24 de luni, clienții vor beneficia de 600 de expedieri gratuite extra.

Din noua ofertă Cargus face parte și prețul promoțional pentru expedierile tip Click & Collect (colete expediate din Ship & Go cu destinație Ship & Go), care începe de la 6,42 lei + TVA.

Noua ofertă de abonament Cargus este, totodată, o garanție de menținere a prețului pe toată durata contractului (12 sau 24 de luni), compania de curierat obligându-se să nu modifice în nici un fel tarifele percepute în timpul valabilității abonamentului“, precizează sursa citată.

Oferta include și alte servicii care nu presupun costuri suplimentare:

O trăsătură distinctivă a noii oferte de abonament este caracterul periodic, care va fi valabil doar pentru antreprenorii care semnează un contract cu Cargus până la data de 30.04.2022 (ofertă limitată).