Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Profi a început primele livrări din noul său depozit cu temperatură controlată, primul din rețea care acoperă atât produsele fresh, cât și congelate, aflat în CTPark Bolintin Deal, informează compania într-un comunicat de presă.

Este primul nostru astfel de depozit, dar el va fi urmat si de altele. În 2022 vom avea depozite cu temperatură negativă în întreaga țară. Ele vor fi independente și vor avea posibilitatea să atragă până și mici furnizori locali care nu dețin o astfel de infrastructură proprie“, a declarat Pawel Musial, directorul general Profi.

Amplasată în cadrul CTP Park Bolintin Deal, noua unitate logistică poate primi zilnic marfă de la 150 de camioane și poate încărca 200 de camioane de distribuție. Depozitul acoperă întreaga gamă de temperaturi: ambient-dry, temperatură controlată – fresh și congelate.

Cu peste 21.000 de angajați în mai bine de 1330 de magazine proprii și magazine agent prezente în 600 de localități, Profi este cel mai mare angajator privat și totodată rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.