Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixMobility și-a schimbat numele în Flix, brand sub care vor opera de acum înainte FlixBus şi FlixTrain. Prin scurtarea numelui, se doreşte evidenţierea valorilor de bază ale companiei, „Flix” înseamnând mobilitate accesibilă, inteligentă și sustenabilă.

„ADN-ul nostru este verde! Acest aspect nu se aplică doar produselor noastre, ci şi întregii companii. Rezervările pe site sau în aplicație sunt la fel de simple ca noul nostru numele. Ne dorim să arătăm viitorul mobilității inteligente și sustenabile, în Germania și în întreaga lume,” a declarat André Schwämmlein, CEO-ul Flix.

Începând cu 14 aprilie, FlixBus a reluat rutele spre Kiev, precum și spre Zhytomyr, Rivne, Vinnytsia, Uman, Khmelnytsky, Ternopil, fiind una dintre primele companii globale de mobilitate care și-au reluat operațiunile în Ucraina. Din ziua în care compania a fost nevoită să întrerupă majoritatea liniilor din motive de siguranță, au fost monitorizate în mod constant condițiile de siguranță și de infrastructură rutieră. Împreună cu partenerii locali, furnizorul de servicii de mobilitate a decis că situația permite acum deschiderea anumitor linii.

În total, opt rute internaționale directe FlixBus sunt acum disponibile pentru călătorii din Ucraina spre Polonia, Republica Cehă și Ungaria, o nouă linie suplimentară FlixBus de la Kiev la Budapesta fiind introdusă din 28 aprilie. Decizia a fost luată în contextul în care fluxul de persoane care călătoresc din Ucraina spre Europa este încă destul de stabil și, în același timp, numărul de persoane care călătoresc înapoi în Ucraina continuă să crească. Foarte important, în ciuda cererii crescute, preţul biletelor nu a fost majorat.