Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Marvi Logistic, business-ul de transport si distributie detinut de sotii Marius Catrinoiu si Lavinia Stefanut, foarte activ in special pe zona Italiei si Spaniei, nu cunoaste nici el o scadere importanta a volumelor in aceasta perioada, sustine Lavinia Stefanut.
 
,,Noi transportam foarte mult pentru Amazon, insa in ambele zone, Italia si Spania, de lucrat se lucreaza’’, spune administratorul companiei, care crede insa ca efectul de inchidere a productiei din Italia inca nu a ajuns sa fie cunoscut, deoarece toata marfa care vine in tara este provenita din stocuri. ,,Probabil ca vom incepe sa vedem rezultatele, dar banuiesc ca in scurt timp vor mai scadea volumele’’. Compania activeaza cu 17 camioane pe Comunitate. Singura temere a administratorului Marvi Logistic este cea a incasarilor de la beneficiari, care a primit deja trei adrese de la multinationale, prin care a fost instiintata ca platile sunt amanate din cauza situatiei cauzate de pandemia de COVID-19. Termenele de plata in acest moment in cadrul Marvi Logistic sunt aliante pietei, intre 60 si 90 de zile, insa Lavinia Stefanut spune ca deocamdata nu sunt probleme. ,,Din fericire nu avem expunere foarte mare cu acesti trei clienti, iar de la restul reusim sa incasam, insa ne gandim ca exista posibilitatea ca in perioada urmatoare aceste probleme sa se inteteasca’’. 
Marvi Logistic are si linii de credit, insa nu a cerut deocamdata o amanare. Oficialul companiei spune ca nu exclude ca in viitorul apropiat sa ceara o amanare, totul pentru a avea cat mai multe lichiditati disponibile, ,,pentru ca nu am vrea sa ajungem in imposibilitatea platii salariilor, resursa umana este foarte importanta pentru noi’’. De asemenea, ambele coduri CAEN pe care activeaza, transport si comert alimentar, nu sunt pe lista codurilor care nu mai pot functiona pe perioada starii de urgenta, astfel ca firma nu are de ce sa isi intrerupa activitatea si sa bage angajatii in somaj tehnic. ,,Poate doar daca ajungem in situatia unei scaderi de 25% a cifrei de afaceri, dar nu este cazul si nici nu de dorim acest lucru’’, a completat Lavinia Stefanut.