Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DAF a lansat o editie limitata a camionului XF Super Space Cab cu motor MX-13 de 530 CP dedicata aniversarii a 90 de ani de existenta.
Editia aniversara este limitata la doar 250 de vehicule, fiind disponibila in versiunea cap tractor 4×2 pentru Europa si 6×2 pentru Marea Britanie si Irlanda. Fiecare vehicul este dotat cu un pachet premium de optiuni si a primit un numar unic, vizibil atat in finisajul decorativ din interiorul cabinei, cat si in panoul cu sigla DAF, care poate fi vazut atunci cand portiera este deschisa.
 

Exterior unic
Editia limitata a „International Truck of the Year 2018“ este disponibila in trei culori metalice speciale : Negru aniversar, Rosu „Flamme“ si albastru de Jamaica.  Culoarea aleasa se regaseste si pe marginile grilei frontale. Pentru a conferi exteriorului un look si mai personalizat, prima sigla DAF, lucrata manual, a fost adaugata pe panoul dintre grila si parbriz. Sigla apare de altfel si in spatele cabinei.

Dotari de prima clasa
Modelul aniversar este dotat cu optiuni de prima clasa, ce subliniaza caracterul exclusivist, cum ar fi cabina Super SpaceCab cu perne de aer, faruri cu LED, lumini spate cu LED si lampa de lucru LED, proiectoare de plafon tip Skylight, proiectoare de ceata si de viraj, deflectoare laterale, fuste laterale si roti Alcoa din aluminiu.
La toate acestea se adauga linia Exclusive la interior, cu volan si cotiere din piele, sistem de climatizare cabina, unitate de aer conditionat pe acoperis, unitate radio/navigatie Kenwood DAB, sistem TruckPhone, frigider, cuptor cu microunde, saltea Xtra Comfort pe patul de jos, sistem de siguranta DAF Night Lock. Fiecare model vinde cu un set de lux oferit cadou, ce include o geanta de voiaj din piele, o jacheta cu detalii de piele, un stiloul DAF Waterman in cutie din piele personalizata, portofelul din piele pentru carti de credit si o schita a modelului aniversar, semnata de designerul sef al lui DAF, Bart van Lotringen.