Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Daimler Vehicule Comerciale India (DICV) a anunțat că a început vaccinarea gratuită pentru șoferii de camioane la centrul de vaccinare din fabrica din Oragadam. Peste 60 de șoferi au fost vaccinați în prima zi, adăugându-se la numărul tot mai mare de vaccinări efectuate de terți. DICV a inoculat deja peste 3.000 de angajați furnizori și contractori terți la fața locului, în plus față de peste cei 3.000 de angajați și dependenți.

Satyakam Arya, MD și CEO, Daimler India vehicule comerciale, a declarat că „vaccinarea este cea mai bună speranță a Indiei pentru a supraviețui pandemiei și a reveni la normalitate. Noi, cei de la DICV, suntem mândri că ne facem partea pentru a asigura sănătatea și bunăstarea angajaților noștri și a celor dragi, oferind acces ușor la vaccinarea gratuită și sigură și la un program cuprinzător de sprijin. Este onoarea noastră să extindem în continuare sprijinul pentru vaccinare tuturor șoferilor de camioane care ajută la menținerea lumii în mișcare.”

DICV a început o campanie de vaccinare complet sponsorizată de companie în luna mai, pentru angajați și dependenți. În termen de două luni, compania și-a îndeplinit misiunea de a asigura cel puțin o doză pentru toți angajații eligibili din punct de vedere medical care intră în oricare dintre sediile sale la nivel național și se străduie să obțină vaccinarea completă cu două doze atât pentru angajați, cât și pentru persoanele aflate în întreținere.

La începutul lunii iunie, DICV a anunțat, de asemenea, o serie de inițiative suplimentare pentru a ajuta partenerii și personalul dealerilor în timpul pandemiei în curs. Pachetul de asistență a inclus beneficii financiare și medicale (vaccinare, asigurări, stimulente) pentru forța de muncă a reprezentanților, precum și măsuri de asistență pentru sustenabilitatea afacerilor reprezentanților.