Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Oresa Industra a obținut autorizația de construcție pentru o nouă hală de 10.000 m2, disponibilă spre închiriere către companiile naționale și internaționale cu nevoi logistice locale. Astfel, suprafața parcului logistic SOLO din comuna Lețcani, judetul Iași, va ajunge la peste 35.000 m2 în a doua jumătate a anului viitor.

Oresa Industra este în continuă expansiune a rețelei industriale și logistice în România cu un stoc total de 93.000 m2. Parcurile industriale sunt deschise în Iași – 35.000 m2 (existent și în construcție), Arad – 43.000 m2 (existent și în construcție) și București – 15.000 m2 (proiect).

„Oresa, compania privată de familie cu rădăcini suedeze, este prezentă în România de peste 25 de ani. Investim cu scopul de a crea afaceri sustenabile pe termen lung. Această abordare este divizia noastră pentru real estate. Punem accentul pe seriozitate și profesionalism în tot ceea ce facem. De aceea, în perioade cu incertitudine mare cum au fost aceşti ultimi doi ani, am fost mereu în avantaj. În Iași, ne-a atras locația strategică a parcului logistic Solo aflat în proximitatea orașului, calitatea activelor și oportunitatea de a dezvolta această platformă”, a declarat Cornel Marian, Managing Partner Oresa.

Conform ultimelor studii publicate, piața logistică din regiunea Moldovei se află într-un stadiu incipient al formării stocului industrial modern.

„Proximitatea cu Republica Moldova și Ucraina, forța de muncă încă disponibilă, perspectiva dezvoltării infrastructurii rutiere (prin autostrăzile A7 și A8) și terminalul cargo de la Aeroportul din Iași fac din Moldova de Vest o destinație pentru noi investiții în stocul de spații industriale și logistice. De aceea, intrarea în 2021 a Oresa Industra prin achiziția parcului logistic Solo este de bun augur pentru piața regională. Acest lucru este cu atât mai valoros cu cât oferă disponibilitatea de a investi în dezvoltarea de noi facilități industriale și logistice care să pună în valoare polul de talente din regiune. În plus, calitatea pregătirii absolvenților de la Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iași crește exponențial capacitățile regiunii”,a declarat Dan Zaharia, Regional Partner Oresa Industra.