Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Flanco, cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice și electrocasnice, a inaugurat cel de-al unsprezecelea magazin al său din București, situat în centrul comercial Militari Shopping. Noul magazin va fi cel mai mare punct de vânzare din capitală al companiei care cuprinde o suprafață generoasă de 1.000 mp.

Proiectul de deschidere și de amenajare a presupus o investiție de 2,5 milioane de lei. Retailerul a ales dotări moderne și a acordat o atenție detaliilor, alegând iluminarea LED pentru protejarea mediului înconjurător și etichetele electronice pentru o mai bună eficiență. Încă de la primele ore ale dimineții, clienții au fost întâmpinați cu oferte speciale la deschidere și cu o gamă variată de produse electro-IT.

„Noul magazin Flanco ne aduce mai aproape de clienții noștri, în una dintre cele mai populate zone ale capitalei – cartierul Militari. Într-un an în care bugetul alocat investițiilor – în special pentru deschideri și reamenajări de magazine – are un nivel record, de 20 de milioane de lei, ne urmăm, mai mult decât oricând, strategia de dezvoltare sănătoasă. Alegem cu atenție orașele cu o cerere importantă ori cele în care prezența noastră este, momentan, modestă, zonele rezidențiale potrivite și locațiile comerciale care beneficiază de trafic intens și ne pot oferi o expunere importantă.”,

a declarat Dragoș Sîrbu, Director General Flanco.

De asemenea, clienții pot beneficia de cele mai competitive prețuri la produse de ultimă generație, fie electrocasnice pentru casă (combine frigorifice de la 999 lei, automate de cafea De’Longhi de la 899 lei, aspiratoare robot cu funcție de spălare de la 699 lei), echipamente IT sau audio-video (laptop Lenovo de la 799 lei, televizoare LED 80 cm de la 299 lei, televizor 4K Samsung 108 cm de la 999 lei) sau cele mai noi dispozitive smart (iPhone 14 de la 3.799 lei, Apple Watch SE2 de la 999 lei, Samsung Galaxy A23 de la 699 lei).

Clienții au la dispoziție cumpărături cu până la 40 de rate fără dobândă prin card de credit, în rate fixe printr-un credit obținut pe loc, în magazin, ori direct cu cardul de salariu în 3 sau 4 rate. Compania oferă opțiunea celei mai lungi perioade de retur gratuit din piața de electro-IT și anume de 45 de zile. În plus, comenziile online pot fi ridicate și din noul magazin Flanco Militari Shopping, la fel ca și din celelalte puncte ale rețelei.

Retailerul deține alte zece magazine în București, majoritatea sunt situate în centre comerciale, precum Afi Cotroceni, Sun Plaza, Veranda Mall la dimensiuni mari și în Titan, Cora Lujerului, Cora Pantelimon, Orhideea, Drumul Taberelor la dimensiuni de tip galerii comerciale. Pieptănari și Obor sunt amplasate stradal, iar în  zona metropolitană a capitalei, Flanco are două magazine, respectiv în Voluntari și în Bragadiru. Programul magazinului Flanco Militari Shopping este de luni până duminică, în intervalul 10:00-22:00, la adresa – B-dul Iuliu Maniu 560A, București.

„Oferta pregătită clienților noștri pune accent pe trei atribute esențiale: tehnologie de top, calitate și prețuri competitive. Flexibilitatea, fie că vorbim despre modalitatea de achitare a cumpărăturilor, de posibilitatea de a se răzgândi și de a returna produsul ori despre modul de a intra în posesia comenzii, este un alt beneficiu care stă la baza promisiunii noastre față de clienți și poate fi regăsit în toate magazinele rețelei.”,

a adăugat Ionuț Cîrstea, Retail Manager Flanco.

Producătorul de apă minerală naturală Apemin ZIZIN, unul dintre cei mai mari producători de apă minerală naturală, deținut de familia Lazăr, investește aproape 5 milioane de euro într-o nouă fabrică ce va fi inaugurată anul viitor.

„După mai bine de 50 ani de îmbuteliere pe actualul amplasament, apa minerală naturală ZIZIN va avea o nouă casă în 2023. Anul acesta, compania noastră a demarat lucrările unei noi fabrici, un proiect ambițios ce va asigura producția și va menține fluxul logistic și administrativ la standarde înalte de performanță”, a declarat pentru ZF Laura Lazar, CEO al companiei.

Noul amplasament de îmbuteliere și depozitare a apei minerale naturale ZIZIN va fi dotat cu echipamente eficiente din punct de vedere energetic – sisteme fotovoltaice, echipamente cu consum optim și contorizare inteligentă, precum și recuperare a energiei reziduale.