Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Furnizorul de servicii de mobilitate DKV Mobility a lansat funcția DKV APP & GO pentru aplicația sa de mobil DKV APP, prin intermediul căreia utilizatorii își pot autoriza ușor costul combustibilului de la pompă și nu mai trebuie să stea la coadă la casă.

 „Suntem foarte mândri că am reușit să dezvoltăm o soluție de autorizare mobilă cu partenerul nostru PACE într-un timp foarte scurt”, spune Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. În plus față de economisirea timpului, aplicația minimizează contactele inutile la benzinărie și promovează o conduită preventivă a utilizatorilor. „Acest lucru nu numai că economisește timp la realimentare, dar reduce și riscul de infecție.

DKV este acționar minoritar la PACE din septembrie 2020. Din punct de vedere tehnologic, aplicația se bazează pe platforma de alimentare conectată a PACE. „Platforma neutră este deschisă tuturor companiilor petroliere, furnizorilor de sisteme POS și OEM-urilor și este pe cale să devină tehnologia de bază pentru digitalizarea industriei petroliere din Europa”, explică Dr. Martin Kern, director general la PACE Telematics.

La lansarea pe piață, App&Go este disponibil în peste 500 de stații de service la nivel internațional – inclusiv în cele ale mărcii Q1.