Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FIAT și FIAT PROFESSIONAL lansează noul Doblò și E-Doblò, a cincea generație a modelului. Ingenios și inovator, noul Doblò este un partener ideal pentru profesioniști.

Cu E-Doblò, marca își continuă strategia de electrificare: FIAT își propune ca până în 2024 să treacă la un sistem complet electric pe fiecare model nou în Europa și să ofere o gamă complet electrică începând cu 2027. În plus, Noul E-Doblò atinge o altă piatră de hotar, fiind al treilea vehicul electric pentru FIAT PROFESSIONAL, după E-Ducato și E-Scudo.

Cele 2 noi modele își extind gamele respective pentru a se potrivi cerințelor tuturor, cu o notă de ingeniozitate italiană pe care o dețin toate produsele FIAT.  Noul Doblò excelează în ceea ce privește versatilitatea, sarcina utilă și siguranța și este disponibil atât cu motor electric, cât și cu motor termic cu combustie.

În Marea Britanie, noul Doblò va fi disponibil în 2 lungimi, cu 2 configurații diferite (Van și Crew Cab). O atenție deosebită a fost acordată confortului vehiculului în timpul fazei de proiectare pentru a lua în considerare nevoile profesioniștilor care își folosesc vehiculul 8 sau mai multe ore pe zi. Scopul este de a oferi o experiență de lucru fără stres, cu o izolare fonică și o suspensie concepută pentru a reduce denivelările și vibrațiile.

„Caracteristicile magice” ale modelului Doblò oferă modularitate, durabilitate și siguranță, făcându-l un partener de lucru fiabil, versatil și flexibil

Magic Cargo permite o creștere de 0,5 m3 a volumului de încărcare și posibilitatea de a încărca obiecte lungi, cum ar fi țevi sau scări care ating până la 3,4 m lungime de încărcare. Pentru a adăuga mai mult spațiu, este posibilă ridicarea scaunului de pe partea pasagerului și utilizarea compartimentului de dedesubt pentru cutii sau obiecte fragile. Există, de asemenea, o masă cu tavă rotativă pentru a transforma cabina Doblò într-un birou mobil.

Magic Mirror este o oglindă retrovizoare digitală de 5″ care oferă 3 vizualizări diferite: o oglindă retrovizoare, o vizualizare completă a zonei unghiului mort și o cameră de parcare spate care îmbunătățește vizibilitatea și siguranța.

Magic Plug, disponibil doar pe E-Doblò, face posibilă utilizarea energiei electrice produse de baterie pentru nevoi specifice de conversie, cum ar fi un frigider de marfă sau un banc de lucru pentru unelte electrice.

În versiunea complet electrică, E-Doblò oferă o sarcină utilă de top – până la 800 kg pe ambele ampatamente – permițând încărcarea a până la 2 europaleți; în timp ce în versiunea ICE, Doblò poate ajunge la o capacitate de încărcare de până la o tonă.

Disponibil atât în versiunea cu ampatament lung, cât și în cea cu ampatament scurt, versiunea cu ampatament lung atinge un volum maxim de 4,4 m3 datorită funcției Magic Cargo. Caroseria Crew Cab cu ampatament lung permite o modularitate unică între scaune și spațiul de încărcare, datorită unui perete despărțitor glisant, care permite modularea spațiului de încărcare sau a scaunelor pentru pasageri în funcție de necesități.

Împreună cu versiunea electrică, sunt disponibile 2 versiuni diesel: 1,5 litri de 100 CP cu transmisie manuală; 1,5 litri de 130 CP atât cu transmisie manuală, cât și cu transmisie automată cu 8 trepte. Și, în sfârșit, există un motor pe benzină de 1.2 în 110 CP.