Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Magazinul Dodge de la Amazon și-a deschis oficial porțile pasionaților de automobile. Fanii Dodge // SRT pot cumpăra acum sute de opțiuni pentru echipamente și mărfuri originale autentice de pe platforma Amazon începând de la 1 martie.

„Deschiderea magazinului nostru Dodge pe Amazon oferă entuziaștilor noștri o experiență dedicată, de marcă, a consumatorului, unde își pot cumpăra echipamentele și mărfurile preferate în mai multe categorii printr-o experiență online familiară și ușor de utilizat”, a spus Tim Kuniskis, Dodge Brand și Interim Chrysler Director executiv de marcă – Stellantis. „Colecțiile de marcă Dodge oferă, de asemenea, fanilor noștri devotați posibilitatea de a cumpăra o gamă largă de produse pentru a se alinia la o gamă largă de pasiuni, inclusiv Brotherhood of Muscle, colecția anilor ’70 și Vintage Garage.”

Fanii, inclusiv pasionații de mașini de curse, care îmbrățișează stilul de viață Dodge // SRT pot cumpăra elemente esențiale ale mărcii, de la îmbrăcăminte până la jucării și jocuri video (inclusiv cele din franciza de film „Fast & the Furious”).