Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DP World Limited a gestionat 18,9 milioane TEU-uri (20’ unități) în terminalele proprii de containere la nivel global în primul trimestru al anului 2021, cu volumele brute de containere în creștere cu 10,2% față de anul precedent raportat și în creștere cu 9,6% comparativ cu primele trei luni din 2020.

Primul trimestru a început destul de în forță pentru operatorul maritim și toate cele trei regiuni unde este prezent au înregistrat o creștere, în special terminalele din India și Australia. La nivel consolidat, terminalele DP World au gestionat 11,2 milioane TEU în primul trimestru al anului 2021, în creștere cu 8,2% raportat și în creștere cu 7,0% față de anul trecut.

„Suntem încântați de începutul puternic al anului 2021, portofoliul nostru înregistrând o creștere a volumului de 10,2% în Q1 din 2021, cifră mai mare, din nou, decât creșterea estimată de industrie, respectiv de 8,9%. Această performanță depășește așteptările și ilustrează rezistența industriei globale a containerelor și capacitatea continuă a DP World de a depăși performanța pieței. Creșterea volumului din comerț s-a accelerat, iar strategia noastră de a oferi soluții integrate ale lanțului de aprovizionare ne-a permis să beneficiem de această recuperare. În mod încurajator, toate cele trei regiuni ale noastre au avut o creștere robustă, India și Australia fiind principalele poluri de creștere, în timp ce portul nostru pilot Jebel Ali (EAU) a înregistrat și el un plus al volumelor de 2,6%.“ – Sultanul Ahmed Bin Sulayem, CEO DP World.