Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

TTS vrea să lanseze o Ofertă Publică Inițială prin care să ofere spre vânzare cel mult 50% din acțiunile societății și apoi să solicite admiterea spre tranzacționare la Bursa de Valori București (BVB), potrivit unui comunicat remis Tranzit.

Redăm integral comunicatul primit la redacție:

TTS anunță astăzi intenția sa de a lansa o Ofertă Publică Inițială (“Oferta”) de vânzare a unui număr de acțiuni existente în capitalul social al Societății, care ar urma să se deruleze ulterior aprobării prospectului de ofertă și admitere la tranzacționare (“Prospectul”) de către ASF. Oferta constă în oferirea spre vânzare a unui număr de maximum 15.000.000 acțiuni existente, reprezentând cel mult 50% din numărul total de acțiuni emise de Societate  (“Acțiuni Oferite”). TTS intenționează să solicite admiterea la tranzacționare a acțiunilor pe piața reglementată administrată de BVB, ulterior aprobării Prospectului de către ASF și închiderii cu succes a Ofertei.

Elemente principale:

TTS (Grup) este un jucător de servicii logistice integrate din bazinul Dunării, acoperind activități de expediție de mărfuri, transport fluvial, operațiuni portuare, precum și alte activități conexe și auxiliare. Pe ansamblu, compania acoperă peste 100 de porturi și terminale portuare de la Dunăre și Marea Neagră cu legături pe Tisa, Sava, Rin și Main.