Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Elvada și Relive Bike RKS Motor sunt noii chiriași în Constanța Business Park, proiect dezvoltat de Global Vision în parteneriat cu Globalworth, fiind unul dintre cele mai mari parcuri din sud-estul Europei.

Compania de logistică Elvada și-a început operațiunile în prima clădire din Constanța Business Park, într-o unitate de clasa A, cu o suprafață de 2.400 mp. Ca urmare a creșterii operațiunilor, compania s-a extins în aceeași clădire într-un spațiu de 1.800 mp ce include birouri și primul antrepozit public din Constanța. În plus, Elvada a ales să gestioneze operațiunile logistice din Europa pentru compania turcă Relive Bike RKS Motor, într-o nouă unitate de 1.800 mp, situată în cea de-a doua clădire a Constanța Business Park, unde s-a deschis prima unitate de asamblare a Relive Bike RKS Motor din România pe o suprafață de aprox. 3.700 mp.

“Am ales Constanța Business Park în primul rând datorită poziționării foarte bune a parcului, având în vedere că ne desfășurăm activitatea în proximitatea portului încă din 2006. Am luat în considerare și faptul că este singurul parc industrial de o asemenea amploare, modern și versatil, întrucât putem desfășura atât activitați de logistică, cât și industrie ușoară, respectiv asamblare de biciclete electrice prin prisma parteneriatului dintre Elvada și Relive Bike RKS Motor – o companie de care ne leagă o frumoasă colaborare, reușind să îi atragem alături de noi în comunitatea Constanța Business Park” – a declarat Dragoș Vasile, General Manager Elvada și Vice General Manager Relive Bike RKS Motor.

“Sectorul logistic și industrial a devenit din ce în ce mai dinamic, iar ca dezvoltatori, prin strategia noastră, oferim continuu soluții flexible în parcurile noastre din toată țara. În cazul Constanța Business Park, am reușit să construim o punte de legatură între logistică și producție și am creat, astfel, ecosistemul ideal pentru o comunitate de afaceri variată. Prima clădire acomodează companii de logistică, iar cea de-a doua găzduiește predominant companii din industria ușoară și producție. Suntem mândri de creșterea rapidă a comunității din Constanța Business Park și le urăm bun venit noilor nostri chiriași, Elvada și Relive Bike RKS Motor”.

Sorin Preda, CEO & Founder Global Vision

„Strategia Globalworth se concentrează pe generarea de venituri și crearea de valoare, în primul rând prin intermediul unui portofoliu considerabil de birouri clasă A și proprietăți dedicate logisticii/industriei ușoare, o piață care a înregistrat o creștere puternică în ultimii ani. Suntem bucuroși să creăm sinergii între chiriașii noștri și să vedem extinderea în continuare a afacerilor lor în cadrul proiectului nostru, Constanța Business Park. Bun venit Elvada și Relive Bike RKS Motor în comunitatea noastră de afaceri. Vă mulțumim pentru încrederea acordată!”, a adăugat Mihai Zaharia, Director de Investiții Globalworth România și Director Piețe de Capital Globalworth Group.

Situat în județul Constanța, de-a lungul coridorului de transport Pan-European nr. 4, Constanța Business Park este un proiect cu funcțiuni multiple ce acomodează în cele două clădiri existente, companii precum Pepsi, Maspex, Mobexpert, DHL, Cargus, Maracana, Lem’s. Cele două unități livrate ale parcului au o suprafață totală de 40.000 mp. Construcția celei de-a treia clădiri va începe în curând, pe fondul unei creșteri a cererii de spații logistice și industriale. Constanța Business Park este dezvoltat pe un teren cu o suprafață totală de 100 de hectare și va cuprinde funcțiuni multiple, inclusiv 8 unități logistice și industriale și un terminal intermodal.