Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Trane Technologies, un inovator global în domeniul climei, a anunțat astăzi, în cadrul Solutrans 2023, că și-a respectat angajamentul din august 2021 de a livra soluții de refrigerare Thermo King® complet electrice, cu zero emisii directe, în fiecare segment al lanțului frigorific din regiunea Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) până în 2023.

Compania continuă să conducă prin exemplu în ceea ce privește electrificarea și decarbonizarea lanțului frigorific – ajutându-și clienții să facă tranziția către soluții de flotă mai sustenabile, reducându-și în același timp amprenta de carbon. Investind peste 100 de milioane de dolari în portofoliul său evolve complet electric, care include soluții de refrigerare electrică pentru camioane, remorci, transport feroviar, aerian și maritim.

„Pe măsură ce continuăm să valorificăm puterea inovației pentru a transforma industria noastră, sunt încântat să anunț această etapă importantă în călătoria noastră către o lume mai sustenabilă”, a declarat Dwayne Cowan, președinte, Thermo King EMEA, Trane Technologies. „Capacitatea noastră de a oferi o soluție complet electrică, cu zero emisii directe în fiecare segment al lanțului frigorific din EMEA reprezintă un alt pas important în angajamentul nostru de neclintit de a reduce amprenta de carbon a clienților noștri, reducând în același timp pierderile de alimente la nivel mondial.”

În perioada 21-25 noiembrie, vizitatorii Solutrans 2023 vor avea ocazia să vadă cele mai recente inovații ale Thermo King în domeniul electrificării transporturilor, inclusiv:

Continuând să dea un exemplu în ceea ce privește transportul sustenabil de alimente și produse farmaceutice critice în întreaga lume, compania va profita, de asemenea, de tehnologiile de electrificare inovatoare și digitale pentru a oferi soluții complet electrice pentru fiecare segment al lanțului frigorific din America până în 2025. Cu obiective de reducere a emisiilor validate extern de către Science Based Targets Initiative (SBTi), Trane Technologies își promovează angajamentele de sustenabilitate pentru 2030, inclusiv provocarea Gigaton Challenge de a reduce emisiile clienților cu un miliard de tone metrice și promisiunea de a ajunge la emisii de carbon nete zero până în 2050.

Union Tank Eckstein (UTA), unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de mobilitate din Europa și parte a grupului Edenred, își extinde rețeaua de stații de LNG și CNG în Scandinavia. Potrivit UTA, acest lucru se datorează unui parteneriat extins cu Gasum Ltd, un furnizor de top în sectorul nordic al gazelor și expert în biogaz.

În consecință, clienții UTA au acum acces la 17 stații Gasum în Suedia și 39 de stații în Finlanda. Potrivit UTA, toate stațiile oferă atât LNG (gaz natural lichefiat), cât și CNG (gaz natural comprimat). Odată cu Finlanda, o nouă țară se adaugă la rețeaua europeană de acceptare a UTA pentru LNG și CNG. Prin cooperarea cu Gasum, rețeaua de acceptare a furnizorului de servicii pentru gazele naturale cuprinde în prezent aproximativ 250 de stații de LNG în 12 țări europene și peste 1400 de stații de CNG în 21 de țări. Acest lucru înseamnă că clienții UTA Edenred au acces la peste 50 % din toate stațiile europene de LNG.

“Această cooperare oferă companiilor de transport o mai mare flexibilitate în ceea ce privește aprovizionarea cu combustibili alternativi și contribuie la ambiția noastră de a permite o mobilitate cu emisii reduse pentru companiile europene de logistică”, a declarat Juho Kurra, Business Development Traffic Manager la Gasum. În plus față de LNG și GNC, toate stațiile Gasum oferă, de asemenea, biogaz (CBG) și biogaz lichid (LBG), potrivit companiei.