Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Messe Frankfurt, în parteneriat cu compania suedeză AI și Insurtech Greater Than, în numele Federației Internaționale a Automobilului (FIA), va lansa o provocare FIA Smart Driving Challenge subevent, o activitate pre-expozițională care încurajează oamenii să conducă într-un mod mai inteligent.

Creat de FIA pentru a încuraja automobiliștii să contribuie la o lume mai sigură și mai curată, provocarea conducerii inteligente FIA (FIA SDC), care va începe al treilea sezon în aprilie 2021, este prima provocare din lume care va recompensa condusul inteligent, sigur și prietenos.

Organizat în jurul provocărilor săptămânale din primăvara anului 2021, subevenimentul dedicat expozanților și vizitatorilor târgului Automechanika Frankfurt – cel mai important târg din lume pentru industria de servicii auto – va fi conceput după FIA SDC global și va invita participanții să se provoace reciproc în conducerea sigură și ecologică folosind aplicația FIA SDC, conectată la propria mașină prin Bluetooth.

Greater Than folosește inteligența artificială (AI) pentru a evalua tiparele de conducere în timp real. Enerfy AI a fost actualizat cu datele de conducere din 2004 și identificarea tiparelor de condus în timp real cu un risc de 99,98% și a nivelului probabilității de accident. Platforma AI compară aceste tipare cu o bază de date cu aproape un miliard de situații unice de conducere, pe baza analizelor a peste 130 de miliarde de kilometri de conducere. Enerfy utilizează și analizează detalii în profunzime până la un multiplu de seturi de date pe secundă. Fiecare secundă menționată a setului de date creează un model de conducere pe care AI îl evaluează în timp real și se traduce atât la risc, cât și la amprenta de carbon.

Provocarea conducerii inteligente FIA (SDC) este o competiție globală care recompensează conducerea inteligentă, sigură și prietenoasă cu mediul înconjurător. Provocarea a fost creată de FIA pentru a încuraja automobiliștii să adopte zilnic un comportament mai inteligent, mai curat și mai sigur. Echipat cu o aplicație pentru smartphone conectată la o platformă digitală, automobiliștii pot participa cu scopul de a deveni cel mai inteligent șofer din lume utilizând propriul autovehicul.