Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Premiera mondiala pentru primul vehicul electric in sectorul MPV pe segmentul premium: prin conceptul EQV, Mercedes-Benz combina mobilitatea cu emisii zero cu performante impresionante de conducere, functionalitate maxima si design. Noul concept este prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, in perioada 7-17 martie 2019. Mercedes-Benz Vans intentioneaza sa lanseze un vehicul de serie pe baza lui EQV, vehicul care va fi prezentat anul acesta la Salonul Auto de la Frankfurt.

Conceptul EQV are o autonomie de pana la 400 de km si poate fi incarcat rapid, in numai 15 minute, suficient pentru a asigura o autonomie de 100 de km. Multumita gamei largi de configurari ale scaunelor, vehiculul poate asigura un nivel de confort superior si o functionalitate maxima.
Conceptul EQV dispune de tren de rulare electric (eATS) pe puntea fata, cu o putere de 150 kW. Motorul electric, transmisia cu rapoarte fixe, sistemul de racire si partea electronica care asigura putere formeaza o unitate compacta si integrata. Energia motorului este furnizata de o baterie litiu-ion de 100 de kWh, ceea ce permite atingerea unui interval maxim de pana la 400 de kilometri, despre care Mercedes-Benz spune ca este unul realist. Conceptul, care are o viteza maxima de 160 km / h, poate fi incarcat la o priza normala acasa sau la un WallBox Mercedes-Benz, avand si o functie rapida de incarcare, ce asigura o autonomie de circa 100 de km. Compania intentioneaza sa lanseze si o versiune de serie pe care o va prezenta la Salonul Auto de la Frankfurt in acest an. Pana in 2022, toata gama de vehicule Mercedes-Benz urmeaza sa fie electrica, asta insemnand ca vor exista modele electrice in fiecare segment.