Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

La un an dupa lansarea primului reach-truck cu baterie li-ion incorporata – ETV 216i, Jungheinrich va prezenta in premiera mondiala echipamentul ERC 216zi, cel mai scurt pallet stacker electric din clasa sa, la fel, cu baterie li-ion incorporata. De altfel, utilajul este disponibil doar cu tehnologie li-ion.
Gratie dimensiunii sale compacte – cu 170 mm mai putin in lungime decat oricare alt competitor din piata – noul stacker este foarte usor de manevrat chiar si in depozitele mai mici, unde spatiul este o problema. Noul catarg, cu profile FG, este mai usor si asigura o capacitate suplimentara de incarcare de 100 kg.

In dezvoltarea noului staker, Jungheinrich a acordat o atentie deosebita confortului operatorului. Astfel, peretii laterali sunt proiectati in asemenea mod incat sa reprezinte un suport util de-a lungul orelor lungi de munca. Comenzile sunt aranjate intuitiv, iar maneta smartPILOT de control electric al directiei permite manevrarea precisa si usoara a echipamentului, cu o singura mana. Un monitor de 4 inch ofera informatii utile operatorului.
ERC stabileste standarde noi in materie de siguranta. In conformitate cu DIN ISO 6055, echipamentul este prevazut cu protectie in partea superioara, impotriva obiectelor in cadere (echipare optionala – cu grilaj metalic sau sticla securizata), in timp ce sistemul de control al operarii calculeaza in permanenta greutatea paletilor si limiteaza, la nevoie, inaltimea de ridicare. Un mesaj vizual de culoare rosie apare in acelasi timp pe monitor, insotit de un semnal acustic si de o vibratie in maneta de comanda. Nu in ultimul rand, sistemul positionCONTROL permite stivuirea rapida si usoara a paletilor la anumite inaltimi pre-setate (in functie de parametri depozitului).

Jungheinrich prezinta in premiera mondiala noul pallet stacker ERC 216zi, in cadrul evenimentului international de presa "Jungheinrich Innovations & Highlights", care are loc astazi, 31 ianuarie a.c. in portul Hamburg.
ERC 216zi este cel mai compact echipament din clasa sa, gratie bateriei li-ion incorporate. Noul sistem de viraj smartPILOT asigura o crestere a confortului si sigurantei in exploatare. De altfel, operatorul dispune de maximum de siguranta gratie platformei ce ofera protectie pe trei laturi, dar si a plafonului ranforsat, care nu diminueaza cu nimic vizibilitatea.