Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ritchie Bros., o companie mondială de gestionare, eliminare și servicii de active la nivel mondial și casa europeană de licitații pentru echipamente, Euro Auctions, au anunțat că au încheiat un acord prin care Ritchie Bros. va achiziționa Euro Auctions pentru o valoare de 775 milioane GBP (aproximativ 1,08 miliarde USD).

Fondată în 1998, Euro Auctions desfășoară licitații de echipamente grele, cu licitații la fața locului și online sub mărcile Euro Auctions și Yoder & Frey, cu peste 200 de angajați în 14 țări. În 2020, compania a desfășurat 60 de licitații, vânzând aproape 90.000 de articole pentru 484 milioane de lire sterline în cele nouă locații din Regatul Unit, Irlanda de Nord, Germania, Spania, Emiratele Arabe Unite, Australia și Statele Unite. Similar cu Ritchie Bros., Euro Auctions vinde și articole printr-un format de licitație temporizată și o piață zilnică cu opțiuni „cumpărați acum și faceți o ofertă”.

Ritchie Bros. va păstra angajații Euro Auctions și marca sa, ambele fiind foarte apreciate în regiunea EMEA. Aceasta va extinde amprenta generală a Ritchie Bros. și accesul la echipamente, utilizând în același timp noi fluxuri de venituri cu oferte de servicii pentru clienții Euro Auctions, inclusiv servicii de gestionare a stocurilor, soluții de date, finanțare, garanție, asigurare, inspecții, renovare, expediere ș.a..