Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

„Cunoaștem calitatea și eficiența Kässbohrer și, în calitate de Eurobulk Logistics, am decis să ne extindem flota cu un siloz basculant cu 4 axe și un volum de 66 m³. Modelul K.SSK 66 a fost dezvoltat special pentru reglementările privind greutatea brută din țările nordice. Cu o greutate fără încărcătură de 7.950 kg, o capacitate de încărcare de 17 tone și o sarcină pe osie de 30 de tone, vehiculul permite o capacitate de încărcare mai mare pentru operațiunile noastre. Relația noastră de afaceri este nouă, dar datorită vehiculelor de calitate și serviciilor oferite de Kässbohrer, sunt sigur că parteneriatul nostru va crește în anii următori”, spune Søren Tvede.

„Cu cea mai mare gamă de produse din Europa, ne sprijinim pe deplin clienții în ceea ce privește nevoile lor operaționale”, explică Mehmet Önen. „De asemenea, cu reglementările pe care trebuie să le respecte. Pentru țările nordice, oferim platforma de încărcare joasă extensibilă cu 3 axe K.SPA X 3 SCAN. De asemenea, platforma cu 3 axe extensibilă cu încărcătură joasă K.SLA 3 SCAN, basculanta din aluminiu de 37 m³ K.SKA 37 și șasiul fix pentru containere K.SHF S SCAN. Kässbohrer este mândru că a dezvoltat un vehicul siloz de 66m³ cu 4 axe pentru valorosul nostru client Eurobulk. Urmând motto-ul nostru „Enginuity”, am proiectat K.SSK 66 cu 4 axe pentru a oferi un volum optim atunci când este complet încărcat. Vehiculul nostru siloz este extrem de ușor, cu o greutate fără încărcătură de 7.950 kg, pentru a permite o capacitate maximă de încărcare utilă.”

Echipamente de înaltă calitate

Cu unghiuri de curgere îmbunătățite și suprafețe netede din aluminiu, vehiculul permite un flux continuu și ușor de material, a declarat Önen. „Modelul nostru K.SSK 66 este fabricat la cele mai înalte standarde de calitate și folosește aluminiu de înaltă calitate și durabil pentru caroserie.” Acesta este dotat standard cu caracteristici de înaltă calitate, cum ar fi colectoare și conuri de descărcare din oțel inoxidabil electrolizabil, a spus el.