Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Exclusive Car s-a mutat recent într-o locație nouă, la vechiul sediu al SC PSV Company SA din Băicoi (Prahova), într-o zonă cu trafic intens, deoarece în locația sa de până acum nu mai exista spațiul pentru extindere și adăugarea altor facilități.

Astfel că, dacă în trecut firma avea atelier autorizat cu trei posturi – de mecanică, direcție și vulcanizare – unde lucra atât pentru flota proprie, cât și pentru terți, noul centru are șase posturi de lucru funcționale plus încă șase care nu au fost încă amenajate.

Cele șase posturi de lucru sunt pentru mecanică generală rapidă (deci nu acoperă motoarele și cutiile de viteze), direcție, suspensie, sisteme de frânare și de climatizare, ITP, service de roți (Exclusive Car este francizat Euromaster) și agregate frigorifice, firma fiind autorizată Carrier de circa un an.

Compania prahoveană se mândrește cu faptul că are singurul atelier din zonă care se ocupă de direcția camioanelor, dar ar mai fi nevoie de amenajarea unui spațiu pentru tinichigerie/vopsitorie.

Exclusive Car și-ar mai dori – și a avut deja discuții în acest sens – să se autorizeze ca service pentru unul dintre cei opt producători de camioane. Transportatorul prahovean are în flotă numai camioane MAN – 59 de unități – dar nu exclude posibilitatea de a încheia un parteneriat și cu un alt producător.

Service-ul nu se poate ocupa și de semiremorci, deoarece posturile de lucru au lungime de 12 m, astfel că încap numai autotractoare și autoșasiuri cu remorcă.