Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

… sau Excellence Class, in varianta neprescurtata. Aceasta are sasiu cu tractiune integrala si echipamente de ultima generatie, care depasesc cu mult standardele cerute masinilor de pompieri, si este disponibila in versiunile LF 10 si HLF 20, pentru care producatorul promite si un termen scurt de livrare.

Departamentele de lupta impotriva incendiilor pot alege dintre trei sasiuri 4×4 de ultima generatie, de la Iveco, MAN si Mercedes-Benz EURO Vid, cu numeroase optionale. Iar imbunatatirile aduse cabinei Magirus TeamCab includ trepte de acces mai moderne si o bancheta de patru locuri cu spatele la directia de mers. Distanta dintre scaune este acum mai mare si deasupra ambelor banchete au fost montate noi compartimente de depozitare, pentru spatiu mai mare, confort si ergonomie.

Si capacitatea de incarcare a fost extinsa, pentru a respecta cele mai noi standarde in domeniu, vehiculele avand acum si o unitate puternica de ventilare, o camera de scanare a temperaturii si o trusa pentru scule de deblocare. Dar exista si numeroase optionale care difera de la un client la altul, deci gradul de personalizare este foarte ridicat, pentru un plus de flexibilitate si atractivitate.

De la lansarea in ianuarie 2016, Magirus EC-Line a raspuns cu succes cerintelor specifice ale pompierilor, fiind caracterizat in special de tehnologie moderna si pret avantajos. Iar pentru a treia generatie, lansata in iulie, s-au primit deja comenzi.