Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixBus își continuă expansiunea globală și anunță intrarea pe piața din Brazilia. Primele curse sunt programate pentru finalul acestui an, în contextul în care ţara urmează să deschidă piața serviciilor de transport cu autocarul. Acesta este cel mai popular mijloc de transport în Brazilia, aproximativ 60% din populație apelând la autocar pentru călătoriile pe distanțe lungi.

„Ne așteptăm ca deschiderea pieței de servicii de mobilitate în Brazilia să determine o schimbare semnificativă și să aducă multe oportunități pentru jucători inovatori ca noi. O piață competitivă oferă mai multe opțiuni și va conduce la călătorii accesibile. Din momentul în care am fondat FlixBus, multe țări din Europa au făcut acest pas și au îmbunătățit oferta de servicii de mobilitate pentru pasageri. Sperăm ca țările care încă nu au făcut acest pas, cum sunt Spania, Grecia sau România, vor recunoaște în curând potențialul deschiderii pieței pentru a atrage mai mulți pasageri să folosească transportului public și sustenabil”, a declarat André Schwämmlein, CEO FlixBus.

Într-o primă fază, FlixBus și-a propus să conecteze orașe importante precum Rio de Janeiro și Sao Paulo, urmând apoi să se extindă și să dezvolte o rețea la nivel național.