Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DGH Log&Sped, companie de expeditii si logistica specializata in transportul intern de marfuri, a ales sa sarbatoreasca 9 ani de activitate printr-un eveniment de networking la care si-a invitat colaboratorii de transport.
La inceputul lunii octombrie, intr-un cadru festiv, DGH Log&Sped a celebrat 9 ani de activitate in cadrul unui eveniment la care au fost prezente peste 100 de persoane, colaboratori de transport cu care compania colaboreaza exclusiv.

Actiunea a fost un bun prilej pentru ca membrii DGH sa se cunoasca fata in fata cu transportatorii, la eveniment fiind prezente toate departamentele din cadrul companiei bucurestene. „Este primul eveniment de genul acesta, ne-am dorit ca implinirea a 9 ani sa fie un bun prilej atat pentru noi, cat si pentru colaboratorii nostri, de a ne cunoaste mai bine, iar vocea si numele sa fie asociate unei persoane reale. Dincolo de acest lucru, intalnirea a prilejuit si o mai buna cunoastere a lucrurilor bune si a celor care trebuie imbunatatite, motiv pentru care deja am inceput sa regandim strategia“, a declarat Laura Cucerevei, Marketing Manager DGH Log&Sped. Aceasta a mai spus ca evenimentul va deveni o traditie in cadrul companiei, urmand a fi organizat o data la 2 ani.