Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Busworld Europe, cel mai mare targ de autobuze si autocare din lume, isi va deschide portile pe 18 octombrie a.c.,aniversand cea de-a 25-a editie in Belgia si prima organizata la Bruxelles. Inca de la inceput, Busworld a fost o expozitie dedicata autouzelor si autocarelor si niciodata nu a inclus si alte categorii de vehicule comerciale.

Timp de 6 zile, industria de profil se va reuni la Brussels Expo. La editia precedenta, in 2017, Busworld a gazduit nu mai putin de 376 de expozanti, din 33 de tari. Decizia relocarii de la Kortrijk la Bruxelles a fost dificila, insa necesara, datorita solicitarilor in crestere din partea furnizorilor, dar si a numarului tot mai mare de vizitatori – peste 37.000 de persoane, din 118 tari, au trecut pragul Busworld la ultima editie. Odata cu mutarea in capitala Europei, toti expozantii si vizitatorii vor beneficia de transport public gratuit in Bruxelles.
Nu vor lipsi nici traditionalele conferinte organizate in colaborare de Uniunea Internationala de Transport Public (UITP) si Busworld Academy.
Daca doriti sa vizitati Busworld Europe 2019, participati la concursul „Cel mai frumos autocar“ si puteti castiga unul din cele 10 bilete duble oferite de revista Tranzit. Trimiteti-ne o fotografie „de suflet“ cu autocarul dvs. si veti fi inscris automat in concursul „Cel mai frumos autocar“.
Perioada de desfasurare a concursului: 02-30 septembrie 2019. (Va rugam sa mentionati locul si data la care a fost facuta fotografia.)