Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FIAA se va desfășura în perioada 18-21 octombrie 2022 la centrul expoziţional IFEMA Madrid şi nu mai puţin de 70 de companii din industrie și-au confirmat deja participarea, cu o suprafaţă contractată de 21.600 m2. În plus, evenimentul se bucură de susţinerea tuturor asociaţiilor şi uniunilor profesionale din domeniu, dintre care amintim Asociația Națională a Afacerilor de Transport cu Autocare (ANETRA), Asociația Transportului Public Urban și Metropolitan (ATUC), Confederația Spaniolă de Transport cu Autobuzul (CONFEBUS), Asociația Companiilor de Autocare (DIREBUS) și Asociația Națională de Transport de Pasageri din Portugalia (ANTROP), împreună cu operatorul de transport public din capitala Spaniei (EMT) și Consorțiul Regional de Transport din Madrid.

Printre expozanţi se numără nume grele, cum ar fi Evobus (Mercedes-Benz), Iveco, VDL, Somauto, Caetanobus, Solaris, Karsan, Temsa, Isuzu, Auto Cuby, BMC, alături de CMB Iberica, Aveuro Internaţional, Ebusco și Gbister, asigurând astfel prezența a 60% din cota de piață în Spania.

De asemenea, la eveniment vor fi prezente peste 50 de companii din industriile auxiliare, componente, accesorii, tehnologie și servicii.

Nu în ultimul rând, FIAA 2022 va avea, ca de obicei, un program paralel de evenimente alături de activitatea comercială a forumurilor profesionale, pentru a analiza starea actuală a sectorului, precum și un program B2B de întâlniri, care va permite expozanţilor și vizitatorilor să interacţioneze şi să aibă discuţii constructive. Un moment aparte în cadrul FIAA 2022 va fi şi decernarea prestigiosului premiu International Minibus of the Year 2023.