Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dacă tot permite legislația, Scania a anunțat disponibilitatea seriilor R și S cu cabine cu o lungime suplimentară de 270 mm – produs exclusiv de filiala Scania Laxå Special Vehicles – care nu numai că îmbunătățește confortul șoferilor la drum lung, dar deschide oportunități pentru alte aplicații, cum ar fi utilizarea de echipaje, folosirea vehiculelor pentru școlile de șoferi sau pentru operațiunile de recuperare (cu scaune pentru pasageri) etc.

„Odată cu introducerea CR23 și CS23, Scania ridică și mai mult ștacheta pentru camioanele premium”, spune Stefan Dorski, Senior Vice President, Head of Scania Trucks.

Decizia Scania de a oferi cabine extinse construite în serie mică se bazează pe o cerere persistentă din partea mai multor piețe cu privire la cabine cu spațiu longitudinal suplimentar, care ar permite șoferului folosirea unui pat extensibil cu lățimea de 100 cm, fără a fi nevoie să-l strângă dimineața.

Adăugarea a 27 cm la lungimea inițială de 200 cm (care se măsoară de la pedale la peretele din spate) reprezintă o creștere de peste 13%, lucru care cu siguranță face diferența și se deschide pentru multe soluții ingenioase.

Spațiul suplimentar este creat prin adăugarea unor componente ale cabinei deja existente, grație sistemului modular Scania. Primele livrări către clienți sunt programate să aibă loc în toamna acestui an.