Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Situația actuală de pandemie face imposibilă planificarea viitoarelor târguri internaționale cu participare fizică în primul semestru din 2021. Prin urmare, după ce s-a consultat îndeaproape cu clienții și partenerii săi, Messe München a anulat f.re.e 2021 și INHORGENTA MUNICH 2021 și a amânat pentru 2022 LASER World of PHOTONICS 2021, cel mai important târg mondial pentru componente, sisteme și aplicații fotonice. Iar Congresul științific World of Photonics va avea loc la datele inițiale, 20-24 iunie 2021, dar online.

Messe München se asigură că răspunde din timp la incertitudinile care încă există din cauza pandemiei: în urma unei discuții detaliate cu consiliile consultative, expozanții și partenerii, compania a decis să anuleze INHORGENTA MUNICH 2021, principala platformă europeană pentru bijuterii, ceasuri și pietre prețioase (care ar fi trebuit să aibă loc pe 15-19 aprilie), precum și târgul de călătorii și agrement f.re.e 2021 (21-25 aprilie). MÜNCHNER AUTO TAGE, programat să aibă loc alături de f.re.e, va fi, de asemenea, anulat în 2021. Aceste evenimente se desfășoară în mod normal anual.

Necesitatea crescândă de îndrumare, rețea și transfer de cunoștințe a industriei de ceasuri și bijuterii este satisfăcută de INHORGENTA TRENDFACTORY digitală. Formatul conferinței online va continua în toamna lui 2021, dar o dată specifică nu este încă anunțată.

Automatica Sprint va avea loc în iunie într-un nou format, cu prezență fizică și online, care va reduce cantitatea de muncă necesară în perioada premergătoare târgului, asigurând astfel flexibilitatea necesară în ceea ce privește planificarea în vreme de coronavirus indiferent de restricțiile care vor fi în vigoare atunci.