Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Grupul Tei, care cuprinde rețeaua Farmacia Tei și magazinele cu articole pentru copii Bebe Tei, a închiriat un spaţiu de aproximativ 10.000 m2 în parcul industrial Metav, pentru amenajarea unui depozit semiautomat, tranzacție intermediată de firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Metav va construi o clădire nouă, personalizată conform cerințelor clientului (built-to-suit), a cărei livrare este programată în primul trimestru al anului viitor. Poziționat în interiorul orașului, parcul industrial Metav răspunde unei nevoi în creștere a retailerilor de a scurta lanțul de aprovizionare către magazine și de a eficientiza procesul de livrare către clienții online. „Mă bucur că am putut ajuta Grupul Tei să identifice locația potrivită pentru primul lor depozit consolidat din București. Depozitul va fi semiautomat, multifuncţional, menit să deservească atât business-ul online, cât și pe cel tradițional al Grupului Tei. Le mulțumesc reprezentanților Grupul Tei și Metav pentru eforturile depuse în vederea realizării acestui proiect”, a punctat Andrei Brînzea, Partner, Head of Land, Industrial & Logistics, Cushman & Wakefield Echinox.

Grupul Tei reprezintă una dintre cele mai mari afaceri antreprenoriale românești din industria de retail, cu o cifra de afaceri cumulată in 2019 de aproximativ 200 de milioane de euro şi un efectiv de 850 de angajați.