Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Belgienii de la WDP continuă să investească puternic pe piața din România, urmând să finalizeze achiziția unor noi terenuri în zona București în urma unei investiții de 10 milioane de euro.

Compania belgiană WDP, unul dintre cei mai activi investitori pe piața de spații logistice din România, a publicat astăzi, 30 iulie, rezultatele financiare pentru primele șase luni din 2021. Conform raportului financiar, dezvoltatorul de spații logistice și industriale finalizează achiziția unor noi terenuri în zona București, investiție de 10 milioane de euro, și extinde spații logistice în țară, în mai multe zone, printre care Buzău și Cluj.

Investițiile WDP în depozite noi în perioada următoare însumează 107 milioane de euro

La Buzău, beneficiarul investiției este retailerul Metro, care a închiriat un spațiu de 3.750 mp, ce ar urma să fie livrat în T2 2022, în timp ce pentru Profi, WDP dezvoltă la Roman un spațiu de 12.000 mp și la Timișoara un altul de 57.000 mp, ce ar urma să fie livrat în trimestrul al doilea din 2022. În acest an însă, în trimestrul al treilea, WDP va da în folosință două noi spații în Ștefăneștii de Jos (București) pentru retailerii LPP (22.000 mp) și Eobuwie (15.640 mp). La Cluj, Fedex se dezvoltă cu încă 2.198 mp, ce vor fi livrați tot în al treilea trimestru din 2021.

Conform raportului financiar, dezvoltatorul belgian de spații logistice are în derulare  doar pe piața din România, 8 proiecte de investiții cu termene de finalizare până la mijlocul anului viitor, care însumează 107 milioane euro.