Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

P3 Logistic Parks, dezvoltator și proprietar pe termen lung de proprietăți imobiliare logistice în Europa, planifică aproximativ 140.000 m2 de spații logistice în satul de marfă JadeWeserPort (GVZ) din Wilhelmshaven, singurul port de mare adâncime din Germania. Pe 2 iunie, contractul de închiriere pentru terenul de 21 de hectare din centrul GVZ a fost semnat cu Container Terminal Wilhelmshaven JadeWeserPort-Marketing. Proiectul urmează să fie finalizat în etape până la începutul anului 2025. P3 a fost sprijinit de CBRE Germania în intermedierea tranzactiei.

P3 Logistic Parks plănuiește construcția speculativă a 3 hale logistice cu o suprafață totală de 122.000 m2 la JadeWeserPort din Wilhelmshaven. Incluzând aproape 11.000 m2 de mezanin și 7.000 m2 de spații de birouri, suprafața totală închiriabilă va fi de aproximativ 140.000 m2.

O caracteristică specială a proiectului este că una dintre hale poate găzdui mărfuri vamale care trebuie protejate, ținând cont de cerințele structurale speciale. P3 instalează, de asemenea, porți mai mari pentru încărcarea mărfurilor voluminoase, iar toate acoperișurile vor fi dotate cu sisteme fotovoltaice. Halele au o înălțime liberă de 12 m, 17 porți la nivelul solului și 111 dispozitive de nivelare a docurilor.