Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

SOLUTRANS, cel mai important salon de vehicule comerciale din Europa în 2021, va organiza cea de-a 16-a ediție a târgului între 16 și 20 noiembrie 2021 in Lyon Eurexpo (Franța). Aproape 60.000 de profesioniști, 1.000 de expozanți și mărci sunt așteptați să participe la acest eveniment internațional axat pe redresarea economică și inovație. Solutrans este certificat de OICA (Organizația Internațională a Producătorilor de Autovehicule).

La SOLUTRANS și-au anunțat participarea principalii producători de camioane – DAF, IVECO, MAN, Mercedes, Renault Trucks, SCANIA și VOLVO – cât și cei mai mari producători de caroserii, montatori de vehicule și companii de service. De asemenea, nume noi din sector precum FORD TRUCKS, IRIZAR și VOLTA TRUCKS vor participa pentru prima dată la un târg din Franța.

Ediția din acest an vine cu noutăți adaptate contextului economic: o hală „SOLUTRANS 4.0” va fi dedicată inovației pentru profesioniștii din transport, iar SOLUTRANS DIGITAL SHOW va permite profesioniștilor din întreaga lume să participe la spectacol de la distanță.

SOLUTRANS 4.0 va prezenta inovații disruptive și nume noi în sector în toate domeniile, de la inginerie la industrie, precum și soluții IT.

Obiectivul SOLUTRANS 4.0 este de a favoriza implementarea de noi soluții pentru optimizarea activității și depășirea provocărilor din sector: tranziție energetică, inteligență artificială, securitate cibernetică, reciclare etc.

Inovația primește undă verde la SOLUTRANS!

Toate inovațiile vor fi prezentate în cadrul diferitelor ceremonii de premiere care vor avea loc în cadrul târgului. Premiile I-nnovation au fost îmbogățite și mai mult în acest an și includ un nou premiu: „Premiul digital”. De asemenea, pentru a patra ediție consecutivă, SOLUTRANS va găzdui Premiile Internaționale: ITOY, IVOTY, IPUA și TRUCK INNOVATION AWARD. Aceste premii, recunoscute de industrie în ansamblu, răsplătesc excelența producătorilor și prezintă tendințele din sectorul vehiculelor industriale și urbane.

Tema inovației va fi, de asemenea, evidențiată în timpul evenimentului printr-o gamă largă de conferințe care acoperă o varietate de subiecte care răspund provocărilor sectorului.

În cele din urmă, SOLUTRANS, în parteneriat cu TotalEnergies, va oferi o zonă de testare nouă, complet reproiectată și mai mare, pentru a satisface nevoile vizitatorilor și producătorilor de vehicule utilitare grele și ușoare. Pista a fost, de asemenea, extinsă și reproiectată cu un traseu semi-urban de 25 km pentru a permite profesioniștilor să testeze vehiculele în jurul parcului.

SOLUTRANS DIGITAL SHOW: acces online nelimitat la expoziție

SOLUTRANS DIGITAL SHOW, ediția virtuală a expoziției fizice, va oferi vizitatorilor înscriși, oriunde s-ar afla aceștia, un spațiu interactiv în care pot vizita standurile expozanților, pot contacta reprezentanții acestora și vor descoperi noile lor produse… la un click distanță! Cu două săptămâni înainte de expoziția propriu-zisă, vizitatorii înregistrați vor putea începe să facă întâlniri cu expozanții și să profite de cele trei zile suplimentare de deschidere pentru a consulta online oferta unui expozant, oferindu-le astfel șansa de a accesa parteneri noi și de a-i întâlni pe cei pe care nu au avut timp să-i viziteze în timpul ediției fizice a târgului. De asemenea, vor avea acces la conferințe și alte evenimente, care vor fi transmise în direct.

Descoperiți întregul program al târgului SOLUTRANS 2021 pe solutrans.eu