Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

În intervalul 27.12.2021, ora 17:00-28.12.2021, ora 5:00, după o noapte de cod galben de vreme rea, drumarii de la CNAIR au acționat pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi, cu 1.081 utilaje și au împrăștiat 8.769 t de material antiderapant.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat că nu sunt sectoare de drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația restricționată sau întreruptă din cauza condițiilor meteorologice.

Direcțiile regionale ale CNAIR au acționat astfel:

CNAIR face apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele montane, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro.