Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Premierul României, Florin Cîțu, a continuat seria întâlnirilor la Bruxelles, de data aceasta având o întâlnire cu comisarul european pentru transporturi, Adina Vălean.

Cu această ocazie, prim-ministrul România a reiterat importanța infrastructurii de transport pentru relansarea economică a țării noastre post-pandemie.

„O mare plăcere să mă întâlnesc din nou cu, Adina Vălean, Comisar UE pentru transport. Discuție detaliată despre proiectele de transport prevăzute de PNRR. Infrastructura de transport rămâne o prioritate strategică a RO, cu impact direct asupra relansării economice post-pandemie”, a scris șeful Guvernului pe contul de Twitter. La rândul său, comisarul de transport, Adina Vălean, a subliniat pe contul său de Facebook faptul că este important ca fondurile să fie folosite pentru reforme solide. „Excelentă întâlnire azi la Bruxelles cu Prim Ministrul României, dl. Florin Cîțu. Infrastructura de transport este parte importantă a PNRR. Este important ca fondurile de redresare și reziliență să fie folosite pentru reforme solide“, a scris Vălean pe platforma de socializare.