Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DKV Euro Service devine primul furnizor certificat din afara Italiei care va oferi servicii de taxare pe teritoriul țării. După o fază pilot de succes, operatorii italieni de autostrăzi au aprobat utilizarea DKV BOX ITALIA pentru decontarea taxelor pe autostrăzile din Peninsulă pentru camioane și autobuze cu MTMA de peste 3,5 t.

Soluția de taxare DKV este gata de utilizare și poate fi deja comandată. „Suntem foarte încântați și recunoscători că le putem oferi clienților prima noastră soluție de taxare pentru Italia”, spune Jérôme Lejeune, director general Toll la DKV Euro Service. „Astfel, putem satisface nevoile transportatorilor care conduc la nivel național. DKV BOX ITALIA se bazează pe tehnologie și hardware dezvoltate de către furnizorul norvegian de tehnologie NORBIT, care a fost un partener de încredere și foarte profesionist cu care suntem nerăbdători să lucrăm.

Benzile special marcate îi indică șoferului pe ce bandă poate fi utilizată DKV BOX ITALIA. În viitorul apropiat, se așteaptă ca dispozitivul interoperabil DKV BOX EUROPE – care trece în prezent prin faza pilot – să fie aprobat și pentru Italia, acoperind astfel 11 sisteme de taxare.